Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карповець С. І. 142.250 До наказу (к) 170 151 124
  • Українська мова: 170
  • Математика: 151
  • Фахове випробування: 124
+
2 Довганюк А. І. 136.000 До наказу (к) 159 137 124
  • Українська мова: 159
  • Математика: 137
  • Фахове випробування: 124
+
3 Дмитраш В. В. 123.750 До наказу (к) 129 142 112
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 142
  • Фахове випробування: 112
+
4 Фокшек О. А. 119.500 До наказу (к) 138 140 100
  • Українська мова: 138
  • Математика: 140
  • Фахове випробування: 100
+
5 Фисюк В. Ю. 119.500 До наказу (к) 128 150 100
  • Українська мова: 128
  • Географія: 150
  • Фахове випробування: 100
+
6 Салагор О. М. 114.250 До наказу (к) 120 121 108
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 108
+