Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лис О. І. 152.000 До наказу (к) 152
  • Фаховий іспит: 152
+
2 Ігнатюк С. Р. 148.000 До наказу (к) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
3 Рудніцький А. М. 144.000 До наказу (к) 144
  • Фаховий іспит: 144
+
4 Гарасимчук Б. М. 144.000 До наказу (к) 144
  • Фаховий іспит: 144
+
5 Габор Д. В. 144.000 До наказу (к) 144
  • Фаховий іспит: 144
+
6 Кірєєв М. І. 136.000 До наказу (к) 136
  • Фаховий іспит: 136
+
7 Гавриліца М. В. 130.000 До наказу (к) 130
  • Фаховий іспит: 130
+
8 Чоропіта К. М. 120.000 До наказу (к) 120
  • Фаховий іспит: 120
+
9 Скіцько В. М. 0.000 Зареєстровано