Зачекайте...

181 Харчові технології

УК Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юзьо В. В. 122.000 До наказу (к) 153 135 100
  • Українська мова: 153
  • Історія України: 135
  • Фахове випробування: 100
+
2 Глюдзик О. О. 104.000 До наказу (к) 102 114 100
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 114
  • Фахове випробування: 100
+
3 Чайковський В. А. 102.000 До наказу (к) 108 100 100
  • Українська мова: 108
  • Історія України: 100
  • Фахове випробування: 100
+
4 Кіш І. Л. 116.750 Відраховано 111 124 116
  • Українська мова: 111
  • Географія: 124
  • Фахове випробування: 116
+