Зачекайте...

181 Харчові технології

УК Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 11 • К 11
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Данко В. Й. 269.000 Рекомендовано (к) 157 112
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Фахове випробування: 112
+
2 Бенеш Ю. Р. 267.000 Рекомендовано (к) 131 136
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фахове випробування: 136
+
3 Чунту Ю. М. 226.000 Рекомендовано (к) 126 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Фахове випробування: 100
+
4 Вереш А. А. 225.000 Рекомендовано (к) 121 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Фахове випробування: 104
+
5 Король В. В. 223.000 Рекомендовано (к) 119 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Фахове випробування: 104
+
6 Бурин В. В. 211.000 Рекомендовано (к) 111 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове випробування: 100
+
7 Грись М. В. 210.000 Рекомендовано (к) 106 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Фахове випробування: 104
+
8 Токарев І. В. 200.000 Рекомендовано (к) 100 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Фахове випробування: 100
+