Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шкірко А. Г. 143.750 До наказу (б) 135 120 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 135
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
2 Дмитренко Ю. М. 157.950 До наказу (к) 185 130 14.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 185
  • Фахове випробування: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.2
+
3 Цема О. В. 119.200 До наказу (к) 100 114 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 114
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
4 Крохмаль А. В. 183.500 Відмова 100 192 14.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.5
5 Москвич Д. О. 124.750 Відмова 159 100 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 159
  • Фахове випробування: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
6 Дудник В. В. 117.300 Відмова 100 112 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3