Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.09
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Артьомов Б. В. 149.002 Рекомендовано (к) 135 133 171 162
  • Українська мова: 135
  • Математика: 133
  • Біологія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02
2 Прилуцька Я. О. 138.220 Рекомендовано (к) 151 109 155 169
  • Українська мова: 151
  • Математика: 109
  • Географія: 155
  • Середній бал документа про освіту: 169
  • РК: 1.02
3 Лугова А. І. 136.486 Рекомендовано (к) 149 105 159 159
  • Українська мова: 149
  • Математика: 105
  • Біологія: 159
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.02
4 Єніна П. В. 131.315 Рекомендовано (к) 144 103 143 176
  • Українська мова: 144
  • Математика: 103
  • Біологія: 143
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • РК: 1.02