Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 40 • К 40
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.09
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шамайда А. А. 137.282 Рекомендовано (к) 129 127 142 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Математика (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
2 Зорькіна М. О. 131.172 Рекомендовано (к) 127 114 144 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК