Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Маглевич М. В. 128.000 До наказу (к) 120 132 130
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 132
  • Фахове випробування: 130
+
2 Шишка Т. Р. 157.500 Відхилено (к) 129 115 193
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 115
  • Фахове випробування: 193
3 Стефанишин В. В. 156.500 Відхилено (к) 156 110 180
  • Українська мова: 156
  • Математика: 110
  • Фахове випробування: 180
4 Коляденко А. М. 156.000 Відхилено (к) 153 171 150
  • Українська мова: 153
  • Іноземна мова: 171
  • Фахове випробування: 150
5 Клімчук С. Ю. 154.750 Відхилено (к) 160 159 150
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 159
  • Фахове випробування: 150
6 Дворецька Т. А. 58.500 Відмова 118 116
  • Українська мова: 118
  • Математика: 116