Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 25

Факультет інженерії машин, споруд та технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фанга І. Б. 9.778 До наказу (контракт) 4.78 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.78
  • Іспит з фаху: 5
+
2 Королюк З. А. 9.595 До наказу (контракт) 4.6 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
  • Іспит з фаху: 5
+
3 Ліпський С. О. 9.227 До наказу (контракт) 4.23 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.23
  • Іспит з фаху: 5
+
4 Закамарко І. Г. 8.077 До наказу (контракт) 4.08 4
  • Середній бал документа про освіту: 4.08
  • Іспит з фаху: 4
+
5 Наконечний Я. І. 8.023 До наказу (контракт) 4.02 4
  • Середній бал документа про освіту: 4.02
  • Іспит з фаху: 4
+
6 Мельничук С. П. 7.163 До наказу (контракт) 3.16 4
  • Середній бал документа про освіту: 3.16
  • Іспит з фаху: 4
+
7 Вінярський В. В. 6.114 До наказу (контракт) 3.11 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.11
  • Іспит з фаху: 3
+
8 Козак О. Я. 9.976 Допущено 4.98 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.98
  • Іспит з фаху: 5
9 Дубчак Т. О. 9.826 Допущено 4.83 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.83
  • Іспит з фаху: 5
10 Войтко Х. В. 9.738 Допущено 4.74 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.74
  • Іспит з фаху: 5
11 Матисюк В. Р. 9.310 Допущено 4.31 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.31
  • Іспит з фаху: 5