МПТЕКВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 13
БМ
10
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 11
БМ
10
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|