«ДНЗ» ДТЕК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 5
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 71
БМ
20
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 36
БМ
21
ВМ
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 81
БМ
20
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 35
БМ
24
ВМ
24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 3
БМ
—
ВМ
6
Контракт
6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 39
БМ
25
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 60
БМ
20
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 90
БМ
82
ВМ
82
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 66
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 36
БМ
25
ВМ
43
Контракт
43
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 60
БМ
33
ВМ
33
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 100
БМ
20
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|