Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кастрюліна В. С. 151.368 Рекомендовано (к) 159 152 146 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Історія України (ЗНО): 152
  • Іноземна мова (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК
2 Уткіна В. Л. 132.243 Рекомендовано (к) 127 149 125 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 149
  • Математика (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
3 Тасіц В. П. 123.573 Рекомендовано (к) 124 123 126 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 123
  • Математика (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
4 Вавілов Д. С. 121.023 Рекомендовано (к) 111 135 133 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Іноземна мова (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
5 Логачева В. С. 104.805 Рекомендовано (к) 100 109 103 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Математика (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК