Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кушнірук О. С. 139.587 До наказу (контракт) 148 111 164 9.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Математика (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 164
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Підмазко Д. Г. 157.080 Рекомендовано (контракт) 181 140 139 10.8 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 181
  • Математика (ЗНО): 140
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 10.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК