Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 8
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Штельмах А. О. 0.000 Зареєстровано
2 Майстренко Д. М. 0.000 Зареєстровано
3 Грачикова М. О. 0.000 Зареєстровано
4 Смілик Ю. В. 0.000 Зареєстровано
5 Харьковська В. І. 0.000 Зареєстровано
6 Хвіст С. Я. 0.000 Зареєстровано
7 Дорогань А. Є. 0.000 Зареєстровано
8 Гук Н. О. 0.000 Зареєстровано
9 Зейналов М. Ю. 0.000 Зареєстровано