Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 09.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 13
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравченко О. С. 0.000 Зареєстровано
2 Диркаченко А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Карпович В. В. 0.000 Зареєстровано
4 Лобанова Ю. О. 0.000 Зареєстровано
5 Наумов І. В. 0.000 Зареєстровано
6 Гира Г. П. 0.000 Зареєстровано
7 Бойко В. О. 0.000 Зареєстровано
8 Гора А. М. 0.000 Зареєстровано