Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 7
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панчишко Д. М. 0.000 Зареєстровано
2 Мала Д. В. 0.000 Зареєстровано
3 Чернега Ю. С. 0.000 Зареєстровано
4 Атаманчук О. І. 0.000 Зареєстровано
5 Дембіцький Я. В. 0.000 Зареєстровано
6 Гразіон Я. В. 0.000 Зареєстровано
7 Безолюк І. В. 0.000 Зареєстровано
8 Лойко А. В. 0.000 Зареєстровано