СКХПНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Заяв 104
БМ
35
ВМ
90
Контракт
90
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Заяв 74
БМ
15
ВМ
45
Контракт
45
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 88
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Комп’ютерна інженерія
Заяв 13
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Заяв 3
БМ
—
ВМ
85
Контракт
85
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Заяв 7
БМ
—
ВМ
55
Контракт
55
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Заяв 10
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 6
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Комп’ютерна інженерія
Заяв 87
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Заяв 93
БМ
30
ВМ
60
Контракт
60
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|