Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 3.67
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кузьменко В. В. 173.000 До наказу (б) 173
  • Іспит з фаху: 173
+
2 Семенюк О. Ю. 170.000 До наказу (б) 170
  • Іспит з фаху: 170
+
3 Гарьковська К. С. 164.000 До наказу (б) 164
  • Іспит з фаху: 164
+
4 Данчук К. Ю. 161.000 До наказу (к) 161
  • Іспит з фаху: 161
+
5 Білицька І. В. 161.000 До наказу (к) 161
  • Іспит з фаху: 161
+
6 Іванов Д. Г. 137.000 До наказу (к) 137
  • Іспит з фаху: 137
+
7 Чирков Р. В. 161.000 Рекомендовано (к) 161
  • Іспит з фаху: 161
8 Доценко І. О. 158.000 Рекомендовано (к) 158
  • Іспит з фаху: 158
9 Бригинець Н. Г. 134.000 Рекомендовано (к) 134
  • Іспит з фаху: 134
+
10 Петрик Р. Г. 0.000 Відмова +
11 Шкарупело М. С. 0.000 Відмова +