Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / БМ 5 / К 15

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 7 • Конкурс на бюджет: 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Фахове випробування , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Семенова Ю. С. 170.000 До наказу (бюджет) 170
  • Фахове вступне випробування: 170
+
2 Кабанюк Г. Л. 170.000 До наказу (бюджет) 170
  • Фахове вступне випробування: 170
+
3 Іваненок В. О. 161.000 До наказу (бюджет) 161
  • Фахове вступне випробування: 161
+
4 Грибок Є. А. 158.000 До наказу (бюджет) 158
  • Фахове вступне випробування: 158
+
5 Храпко О. М. 158.000 До наказу (бюджет) 158
  • Фахове вступне випробування: 158
+
6 Закусило Т. І. 149.000 До наказу (контракт) 149
  • Фахове вступне випробування: 149
+
7 Гордєєв К. О. 149.000 Рекомендовано (контракт) 149
  • Фахове вступне випробування: 149