Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • К 15
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 8
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голуб М. С. 193.300 До наказу (к) 176 17.3
  • Фахове випробування: 176
  • Середній бал документа про освіту: 17.3
+
2 Гошко М. П. 192.900 До наказу (к) 178 14.9
  • Фахове випробування: 178
  • Середній бал документа про освіту: 14.9
+
3 Кононенко С. В. 186.780 До наказу (к) 170 16.78
  • Фахове випробування: 170
  • Середній бал документа про освіту: 16.78
+
4 Мінігарєєв В. Р. 183.800 До наказу (к) 168 15.8
  • Фахове випробування: 168
  • Середній бал документа про освіту: 15.8
+
5 Яценко А. О. 181.500 До наказу (к) 168 13.5
  • Фахове випробування: 168
  • Середній бал документа про освіту: 13.5
+
6 Гребіш О. В. 176.300 До наказу (к) 164 12.3
  • Фахове випробування: 164
  • Середній бал документа про освіту: 12.3
+
7 Бородаєвський О. В. 197.600 Рекомендовано (к) 178 19.6
  • Фахове випробування: 178
  • Середній бал документа про освіту: 19.6
8 Лемак Ю. О. 20.000 Зареєстровано 20
  • Середній бал документа про освіту: 20