Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 8 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м
Подано заяв: 8
Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Медяник О. О. 92.120 До наказу (контракт) Фах. вип. 92.00
Сер. бал док. про освіт. 93.20
РK: 1.02
CK: —
+
2
Шушунов М. В. 90.700 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Сер. бал док. про освіт. 97.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Мруженко П. О. 89.860 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Сер. бал док. про освіт. 88.60
РK: 1.02
CK: —
+
4
Шипік С. Г. 84.280 До наказу (контракт) Фах. вип. 84.00
Сер. бал док. про освіт. 86.80
РK: 1.02
CK: —
+
5
Животовська М. Е. 78.480 До наказу (контракт) Фах. вип. 78.00
Сер. бал док. про освіт. 82.80
РK: 1.02
CK: —
+
6
Павелко Я. О. 75.620 До наказу (контракт) Фах. вип. 77.00
Сер. бал док. про освіт. 63.20
РK: 1.02
CK: —
+
7
Поліщук О. О. 73.380 До наказу (контракт) Фах. вип. 74.00
Сер. бал док. про освіт. 67.80
РK: 1.02
CK: —
+
8
Карась Д. В. 69.160 До наказу (контракт) Фах. вип. 70.00
Сер. бал док. про освіт. 61.60
РK: 1.02
CK: —
+