ПКТ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
27 | 60 | 33 | 71 | 46 |
|
М
|
Харчові технології |
25 | 32 | 7 | 64 | 44 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
8 | 12 | 4 | 44 | 32 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
18 | 27 | 9 | 46 | 67 |
|
М
|
Харчові технології |
18 | 27 | 9 | 54 | 44 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
8 | 15 | 7 | 69 | 68 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 3 | 3 | 1 | 67 |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 3 | 3 | 2 | 44 |
|