«Філія» ВНЗУ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 15 | 15 | 9 | 3 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 20 | 20 | 19 | 9 |
|
М
|
Право |
— | 50 | 50 | 35 | 41 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 25 | 25 | 22 | 22 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 8 | 8 | 18 | 20 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 15 | 15 | 7 | 12 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 30 | 30 | 17 | 11 |
|
М
|
Право |
— | 50 | 50 | 30 | 34 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 25 | 25 | 19 | 19 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 15 | 15 | 30 | 23 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 10 | 10 | 0 | — |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 10 | 10 | 0 | 0 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 10 | 10 | 2 | 1 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 2 | 2 | 1 | 1 |
|