ЛКРТіП
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Середня освіта / Фізична культура |
— | n/a | 4 | — |
|
|
М
|
Професійна освіта / Комп’ютерні технології |
— | n/a | 8 | 20 |
|
|
М
|
Фізична культура і спорт |
— | n/a | 13 | 26 |
|
|
М
|
Право |
— | n/a | 9 | 19 |
|
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 4 | 9 |
|
|
М
|
Середня освіта / Фізична культура |
— | n/a | 14 | — |
|
|
М
|
Професійна освіта / Комп’ютерні технології |
— | n/a | 5 | 6 |
|
|
М
|
Фізична культура і спорт |
— | n/a | 13 | 16 |
|
|
М
|
Право |
— | n/a | 9 | 17 |
|
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 12 | 9 |
|
|
М2
|
Середня освіта / Фізична культура |
— | n/a | 1 | — |
|
|
М2
|
Професійна освіта / Комп’ютерні технології |
— | n/a | 7 | 5 |
|
|
М2
|
Фізична культура і спорт |
— | n/a | 7 | 2 |
|
|
М2
|
Право |
— | n/a | 4 | 3 |
|
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 2 | 3 |
|