Зачекайте...
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
М
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
2р 11м 1
Зарах.: 1
6 n/a
Квота1 1
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4, k=0.100)
М
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
2р 11м 1 1 n/a
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Біологія (вступний іспит, балmin 4)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4)
М
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
2р 11м 15
Зарах.: 13
13 n/a
Мікробіологія (Фахове випробування, балmin 4, k=0.450)
Механізація (Фахове випробування, балmin 4, k=0.450)
Українська мова (вступний іспит, балmin 4, k=0.450)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4, k=0.100)