ХВТКПДАА
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
2р 11м |
1
Зарах.: 1
|
6 |
n/a
Квота1 1 |
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.450) Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.450) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.450) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4, k=0.100) |
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
2р 11м | 1 | 1 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Біологія (вступний іспит, балmin 4) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.450) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
2р 11м |
15
Зарах.: 13
|
13 | n/a |
Мікробіологія (Фахове випробування, балmin 4, k=0.450) Механізація (Фахове випробування, балmin 4, k=0.450) Українська мова (вступний іспит, балmin 4, k=0.450) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4, k=0.100) |