ВТЕККНТЕУ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Облік і оподаткування Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету |
2р 5м | 0 | 50 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.600) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.600) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.600) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100) |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету |
2р 5м | 0 | 30 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.600) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.600) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.600) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100) |
МС
|
Харчові технології Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету |
1р 9м |
44
Зарах.: 44
|
90 | n/a |
Фаховий іспит "Технологія приготування їжі", "Організація виробництва" (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |