Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 12 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Цісар А. І. | — | 469.000 | До наказу (бюджет) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 139.00 Мат. (ЗНО) 159.00 Сер. бал док. про освіт. 9.10 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
2
|
Соловйов С. В. | — | 421.000 | До наказу (бюджет) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 121.00 Біол. (ЗНО) 139.00 Сер. бал док. про освіт. 8.10 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
3
|
Штойко В. В. | — | 417.000 | До наказу (бюджет) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 124.00 Істор. Україн. (ЗНО) 125.00 Сер. бал док. про освіт. 8.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
4
|
Жога К. Г. | — | 413.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 117.00 Істор. Україн. (ЗНО) 146.00 Сер. бал док. про освіт. 7.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
5
|
Ярова І. О. | — | 396.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 111.00 Біол. (ЗНО) 120.00 Сер. бал док. про освіт. 8.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
6
|
Фартушняк О. М. | — | 390.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 120.00 Істор. Україн. (ЗНО) 114.00 Сер. бал док. про освіт. 7.60 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
7
|
Мазенков В. О. | — | 390.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 117.00 Мат. (ЗНО) 121.00 Сер. бал док. про освіт. 7.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
8
|
Березін М. Ю. | — | 375.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 105.00 Біол. (ЗНО) 123.00 Сер. бал док. про освіт. 6.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
9
|
Мазніцька Ю. В. | — | 369.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 115.00 Біол. (ЗНО) 109.00 Сер. бал док. про освіт. 6.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
10
|
Козак С. В. | — | 355.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 111.00 Істор. Україн. (ЗНО) 102.00 Сер. бал док. про освіт. 6.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
11
|
Педосич В. Р. | — | 352.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 104.00 Істор. Україн. (ЗНО) 111.00 Сер. бал док. про освіт. 5.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |