Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Биша Н. М. 75.000 Допущено ХТ 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Кезля А. В. 60.000 Допущено ХТ 60.00 РK: 1.02
CK: —
3
Ященко Т. Ю. 60.000 Допущено ХТ 60.00 РK: 1.02
CK: —
4
Лазаренко К. В. 56.000 Допущено ХТ 56.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Савранчук Л. В. 56.000 Допущено ХТ 56.00 РK: 1.02
CK: —
+
6
Кравченко Ю. І. 40.000 Допущено ХТ 40.00 РK: 1.02
CK: —
+