Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Биша Н. М. | — | 75.000 | Допущено | ХТ 75.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
2
|
Кезля А. В. | — | 60.000 | Допущено | ХТ 60.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
3
|
Ященко Т. Ю. | — | 60.000 | Допущено | ХТ 60.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
4
|
Лазаренко К. В. | — | 56.000 | Допущено | ХТ 56.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
5
|
Савранчук Л. В. | — | 56.000 | Допущено | ХТ 56.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
6
|
Кравченко Ю. І. | — | 40.000 | Допущено | ХТ 40.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |