Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 0 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Харченко О. О. | — | 18.000 | Допущено |
Сер. бал док. про освіт. 9.00 Україн. мов. 4.00 Мат. 5.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
2
|
Барабаш В. О. | — | 17.300 | Допущено |
Україн. мов. 4.00 Мат. 5.00 Сер. бал док. про освіт. 8.30 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
3
|
Москаленко А. В. | — | 15.700 | Допущено |
Україн. мов. 6.00 Біол. 5.00 Сер. бал док. про освіт. 4.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
4
|
Іванченко О. М. | — | 15.400 | Допущено |
Україн. мов. 4.00 Мат. 4.00 Сер. бал док. про освіт. 7.40 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |