Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Відділення харчових технологій • Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м
Подано заяв: 6
Рекомендовано: 3Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Миргородська Ю. А. 406.000 До наказу (контракт) Істор. Україн. (ЗНО) 102.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 135.00
Сер. бал док. про освіт. 8.90
РK: 1.01
CK: —
+
2
Твердохліб Д. В. 377.000 Рекомендовано (контракт) Істор. Україн. (ЗНО) 114.00
Сер. бал док. про освіт. 6.90
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 114.00
РK: 1.01
CK: —
3
Рева Р. Р. 369.000 До наказу (контракт) Істор. Україн. (ЗНО) 108.00
Сер. бал док. про освіт. 6.70
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 114.00
РK: 1.01
CK: —
+
4
Єфанова Т. О. 368.000 До наказу (контракт) Істор. Україн. (ЗНО) 111.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 111.00
Сер. бал док. про освіт. 6.60
РK: 1.01
CK: —
+
5
Зайцева К. О. 345.000 Рекомендовано (контракт) Істор. Україн. (ЗНО) 100.00
Сер. бал док. про освіт. 6.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 105.00
РK: 1.01
CK: —
6
Білоус А. В. 339.000 Рекомендовано (контракт) Сер. бал док. про освіт. 4.70
Мат. (ЗНО) 103.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 109.00
РK: 1.01
CK: —