Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 25 / БМ НЕВІДОМО

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр • денна форма • 1р 5м
Подано заяв: 11
Зараховано: 11
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Авраменко А. Д. 130.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 90.00
Іноз. мов. 40.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Добриднюк А. С. 129.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 91.00
Іноз. мов. 38.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Галатенко Т. О. 124.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 89.00
Іноз. мов. 35.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Клевцова К. В. 124.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 91.00
Іноз. мов. 33.00
РK: 1.00
CK: —
+
5
Бабій А. М. 120.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 86.00
Іноз. мов. 34.00
РK: 1.00
CK: —
+
6
Морква І. В. 118.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 81.00
Іноз. мов. 37.00
РK: 1.00
CK: —
+
7
Масючок К. П. 117.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 79.00
Іноз. мов. 38.00
РK: 1.00
CK: —
+
8
Теленкова Д. А. 117.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 86.00
Іноз. мов. 31.00
РK: 1.00
CK: —
+
9
Жаворонкова Я. А. 115.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 83.00
Іноз. мов. 32.00
РK: 1.00
CK: —
+
10
Лісна А. В. 115.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 81.00
Іноз. мов. 34.00
РK: 1.00
CK: —
+
11
Барвінов А. А. 91.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 61.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+