Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 17 / БМ НЕВІДОМО

Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" • Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 6
Зараховано: 6
Квота1 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Шоп`як С. В. 428.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 145.00
Істор. Україн. (ЗНО) 122.00
Сер. бал док. про освіт. 8.10
РK: 1.02
CK: —
+
2
Гардіяш Ю. А. 427.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 126.00
Істор. Україн. (ЗНО) 131.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Семенович М. Б. 408.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 128.00
Мат. (ЗНО) 126.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.02
CK: —
+
4
Музичка А. М. 406.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 114.00
Істор. Україн. (ЗНО) 131.00
Сер. бал док. про освіт. 8.10
РK: 1.02
CK: —
+
5
Шевчук В. П. 405.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 135.00
Геог. (ЗНО) 111.00
Сер. бал док. про освіт. 7.90
РK: 1.02
CK: —
Квота 1: +
+
6
Лащ Н. І. 405.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 102.00
Істор. Україн. (ЗНО) 144.00
Сер. бал док. про освіт. 7.90
РK: 1.02
CK: —
+