Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 60 / БМ НЕВІДОМО

Сумська філія Національного університету харчових технологій • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 6м
Подано заяв: 12
Зараховано: 12
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Панікар М. О. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 90.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Харченко В. С. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 90.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Никоненко М. В. 80.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
4
Курман К. А. 75.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Хованська Л. В. 65.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 65.00 РK: 1.02
CK: —
+
6
Пшонкіна І. В. 65.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 65.00 РK: 1.02
CK: —
+
7
Чорнуха К. М. 60.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
8
Панікар О. І. 60.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
9
Отич С. І. 55.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 55.00 РK: 1.02
CK: —
+
10
Малік К. Ю. 45.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 45.00 РK: 1.02
CK: —
+
11
Державецька В. О. 45.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 45.00 РK: 1.02
CK: —
+
12
Коренчук А. С. 40.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 40.00 РK: 1.02
CK: —
+