Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Туризм ВМ 37 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр • заочна форма • 1р 4м
Подано заяв: 7
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Онуфрієнко І. В. 87.670 До наказу (контракт) Іноз. мов. 92.00
Фах. вип. 85.00
Сер. бал док. про освіт. 83.70
РK: 1.02
CK: —
+
2
Рачинська О. М. 83.690 До наказу (контракт) Іноз. мов. 79.00
Фах. вип. 87.00
Сер. бал док. про освіт. 85.90
РK: 1.02
CK: —
+
3
Гаврилець А. В. 82.320 До наказу (контракт) Іноз. мов. 85.00
Фах. вип. 81.00
Сер. бал док. про освіт. 78.20
РK: 1.02
CK: —
+
4
Педченко К. А. 79.870 До наказу (контракт) Іноз. мов. 78.00
Фах. вип. 81.00
Сер. бал док. про освіт. 81.70
РK: 1.02
CK: —
+
5
Коваль А. В. 77.460 До наказу (контракт) Іноз. мов. 64.00
Фах. вип. 87.00
Сер. бал док. про освіт. 83.60
РK: 1.02
CK: —
+
6
Кузьменко А. С. 47.090 Зареєстровано Іноз. мов. 0.00
Фах. вип. 79.00
Сер. бал док. про освіт. 75.90
РK: 1.02
CK: —
7
Письменна К. Г. 44.640 Зареєстровано Іноз. мов. 0.00
Фах. вип. 75.00
Сер. бал док. про освіт. 71.40
РK: 1.02
CK: —