Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Туризм ВМ 3 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр • денна форма • 1р 10м
Подано заяв: 4
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Пасічник Л. А. 87.700 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Іноз. мов. 89.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 82.00
Сер. бал док. про освіт. 85.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Каланій Л. С. 86.600 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Іноз. мов. 84.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 90.00
Сер. бал док. про освіт. 68.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Шихалієва А. Т. 84.240 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Іноз. мов. 74.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 77.00
Сер. бал док. про освіт. 90.40
РK: 1.02
CK: —
+
4
Парамонов А. В. 7.000 Допущено Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 0.00
Сер. бал док. про освіт. 70.00
РK: 1.02
CK: —