Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 9
Рекомендовано: 2Зараховано: 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Жалнін Р. Р. 90.820 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Сер. бал док. про освіт. 98.20
РK: 1.02
CK: —
+
2
Баланда І. В. 88.720 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Сер. бал док. про освіт. 77.20
РK: 1.02
CK: —
+
3
Бобирь К. В. 85.400 Рекомендовано (контракт) Фах. вип. 86.00
Сер. бал док. про освіт. 80.00
РK: 1.02
CK: —
4
Трачук В. В. 84.600 Рекомендовано (контракт) Фах. вип. 84.00
Сер. бал док. про освіт. 90.00
РK: 1.02
CK: —
5
Відюк М. К. 75.140 До наказу (контракт) Фах. вип. 76.00
Сер. бал док. про освіт. 67.40
РK: 1.02
CK: —
+
6
Турченко Д. Д. 72.920 До наказу (контракт) Фах. вип. 74.00
Сер. бал док. про освіт. 63.20
РK: 1.02
CK: —
+
7
Шаплика В. І. 10.000 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 100.00
РK: 1.02
CK: —
8
Самойленко О. О. 7.260 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 72.60
РK: 1.02
CK: —
9
Карпенко А. О. 6.320 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 63.20
РK: 1.02
CK: —