Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 146 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м
Подано заяв: 3
Зараховано: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Семенкова А. О. 9.400 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 4.40
Фах. вип. 5.00
РK: 1.01
CK: —
+
2
Великий М. О. 8.270 Зареєстровано Сер. бал док. про освіт. 4.27
Фах. вип. 4.00
РK: 1.01
CK: —
3
Шварц А. О. 8.040 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 4.04
Фах. вип. 4.00
РK: 1.01
CK: —
+