Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ НЕМАЄ
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Панов Д. П. | — | 149.400 | До наказу (контракт) |
Спів. 124.00 Фах. іспит 126.00 Іноз. мов. 140.00 Сер. бал док. про освіт. 174.00 |
РK: 1.01 CK: — |
— | + |
2
|
Слюсаренко В. С. | — | 146.100 | До наказу (контракт) |
Спів. 124.00 Фах. іспит 124.00 Іноз. мов. 135.00 Сер. бал док. про освіт. 171.00 |
РK: 1.01 CK: — |
— | — |
3
|
Церковний І. В. | — | 144.000 | До наказу (контракт) |
Спів. 124.00 Фах. іспит 132.00 Іноз. мов. 124.00 Сер. бал док. про освіт. 168.00 |
РK: 1.01 CK: — |
— | — |