Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 45 / БМ НЕВІДОМО

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу • Магістр • денна форма • 1р 5м
Подано заяв: 7
Рекомендовано: 1Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
К***** Дар`я Олександрівна 462.210 До наказу (бюджет) Фах. вступ. вип. 185.00
Іноз. мов. 190.00
Сер. бал док. про освіт. 87.21
РK: 1.03
CK: —
+
2
В***** Вікторія Сергіївна 448.070 До наказу (бюджет) Фах. вступ. вип. 186.00
Іноз. мов. 182.00
Сер. бал док. про освіт. 80.07
РK: 1.03
CK: —
+
3
П***** Владислав Ігорович 395.800 До наказу (бюджет) Фах. вступ. вип. 160.00
Іноз. мов. 160.00
Сер. бал док. про освіт. 75.80
РK: 1.03
CK: —
+
4
П***** Крістіна Вадимівна 359.760 До наказу (бюджет) Фах. вступ. вип. 130.00
Іноз. мов. 148.00
Сер. бал док. про освіт. 81.76
РK: 1.03
CK: —
+
5
Н***** Богдан Миколайович 329.550 До наказу (бюджет) Фах. вступ. вип. 112.00
Іноз. мов. 150.00
Сер. бал док. про освіт. 67.55
РK: 1.03
CK: —
+
6
Ф***** Катерина Сергіївна 318.860 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 129.00
Іноз. мов. 110.00
Сер. бал док. про освіт. 79.86
РK: 1.03
CK: —
+
7
П***** Лілія Ігорівна 284.810 Рекомендовано (контракт) Фах. вступ. вип. 111.00
Іноз. мов. 110.00
Дод. вступ. вип. (з філософії) 136.00
Сер. бал док. про освіт. 63.81
РK: 1.03
CK: —