Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / БМ НЕМАЄ

Географічний • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 13
Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Данилюк А. О. 180.000 Допущено Основ. готельно-ресторанної справ. 180.00 РK: 1.02
CK: —
2
Бурдяк Ю. І. 170.000 До наказу (контракт) Основ. готельно-ресторанної справ. 170.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Петрук М. Т. 160.000 До наказу (контракт) Основ. готельно-ресторанної справ. 160.00 РK: 1.02
CK: —
+
4
Богданова О. А. 160.000 Допущено Основ. готельно-ресторанної справ. 160.00 РK: 1.02
CK: —
5
Здунчук Т. В. 160.000 Допущено Основ. готельно-ресторанної справ. 160.00 РK: 1.02
CK: —
6
Айсанова А. І. 160.000 Допущено Основ. готельно-ресторанної справ. 160.00 РK: 1.02
CK: —
7
Голубовська О. О. 150.000 До наказу (контракт) Основ. готельно-ресторанної справ. 150.00 РK: 1.02
CK: —
+
8
Криворучко Л. П. 150.000 До наказу (контракт) Основ. готельно-ресторанної справ. 150.00 РK: 1.02
CK: —
+
9
Калькова Я. В. 140.000 До наказу (контракт) Основ. готельно-ресторанної справ. 140.00 РK: 1.02
CK: —
+
10
Левчук В. М. 140.000 До наказу (контракт) Основ. готельно-ресторанної справ. 140.00 РK: 1.02
CK: —
+
11
Загоруйко А. Ю. 140.000 Допущено Основ. готельно-ресторанної справ. 140.00 РK: 1.02
CK: —
12
Романчук В. В. 120.000 Допущено Основ. готельно-ресторанної справ. 120.00 РK: 1.02
CK: —
13
Ратинська І. Ю. 0.000 Зареєстровано Основ. готельно-ресторанної справ. 0.00 РK: 1.02
CK: —