Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

харчові технології та інженерія ВМ 5 / БМ НЕМАЄ

Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м
Подано заяв: 6
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Кручко В. В. 132.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 70.00
Фах. іспит 62.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Семеній А. О. 129.000 Допущено Іноз. мов. 65.00
Фах. іспит 64.00
РK: 1.02
CK: —
3
Сичук Т. С. 125.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 65.00
Фах. іспит 60.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Корунний М. О. 120.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 60.00
Фах. іспит 60.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Мазур Б. І. 120.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 60.00
Фах. іспит 60.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Кругліков Д. Б. 120.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 60.00
Фах. іспит 60.00
РK: 1.02
CK: —
+