Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 16

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

129.2

141.2

156.5

 
 
 
130.8
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 16 259 + 0 16.19 128.382
2016-07-28 16 259 + 18 16.19 131.616
2016-07-27 16 241 + 14 15.06 131.837
2016-07-26 16 227 + 13 14.19 131.690
2016-07-25 16 214 + 12 13.38 131.757
2016-07-24 16 202 + 10 12.63 130.904
2016-07-23 16 192 + 12 12 130.830
2016-07-22 16 180 + 12 11.25 130.475
2016-07-21 16 168 + 24 10.5 130.331
2016-07-20 16 144 + 42 9 130.389
2016-07-18 16 102 + 30 6.38 129.282
2016-07-16 16 72 + 19 4.5 127.854
2016-07-15 16 53 + 0 3.31 126.627