Зачекайте...

Харчові технології ВМ 75 / БМ 18

Технології органічних речовин. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів і жирозамінників

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.9

141.2

157.3

 
 
 
146.3
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 18 120 + 0 6.67 145.483
2016-07-28 18 120 + 7 6.67 145.483
2016-07-27 18 113 + 8 6.28 145.663
2016-07-26 18 105 + 17 5.83 145.649
2016-07-25 18 88 + 0 4.89 145.888
2016-07-24 18 88 + 1 4.89 145.888
2016-07-23 18 87 + 5 4.83 145.990
2016-07-22 18 82 + 4 4.56 146.301
2016-07-21 18 78 + 15 4.33 145.795
2016-07-20 18 63 + 24 3.5 145.786
2016-07-18 18 39 + 5 2.17 143.549
2016-07-16 18 34 + 7 1.89 140.281
2016-07-15 0 27 + 0 0 139.935