Зачекайте...

Харчові технології ВМ 100 / БМ 10

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

129.9

141.2

155.5

 
 
 
143.2
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 10 252 + 0 25.2 143.134
2016-07-28 10 252 + 11 25.2 143.134
2016-07-27 10 241 + 7 24.1 143.236
2016-07-26 10 234 + 5 23.4 143.436
2016-07-25 10 229 + 6 22.9 143.380
2016-07-24 10 223 + 8 22.3 143.107
2016-07-23 10 215 + 10 21.5 143.037
2016-07-22 10 205 + 11 20.5 142.594
2016-07-21 10 194 + 27 19.4 142.541
2016-07-20 10 167 + 37 16.7 142.805
2016-07-18 10 130 + 59 13 141.796
2016-07-16 10 71 + 0 7.1 140.793
2016-07-15 10 71 + 0 7.1 140.793