Зачекайте...

Харчові технології ВМ 45 / БМ 22

Харчових технологій та менеджменту. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Потилко З. І. + 34.965 10.300 1.665 23.00
2
Шевченко А. В. + 32.445 8.900 1.545 22.00
3
Борщ В. В. + 29.085 8.700 1.385 19.00
4
Худик І. В. + 28.770 8.400 1.37 19.00
5
Опалатенко Д. В. + 28.455 10.100 1.355 17.00
6
Фатенко М. П. + 27.100 9.100 18.00
7
Антонченко Д. Г. + 26.900 8.900 18.00
8
Корчак Я. О. + 26.900 8.900 18.00
9
Бондаренко В. А. + 25.620 9.400 1.22 15.00
10
Соболєва А. О. + 24.500 8.500 16.00
11
Козлова Н. О. + 23.600 8.600 15.00
12
Анісічкіна В. О. + 23.310 8.200 1.11 14.00
13
Назаренко Ю. В. + 23.300 7.300 16.00
14
Товстоног А. Р. + 22.785 8.700 1.085 13.00
15
Лузан В. А. + 22.155 6.100 1.055 15.00
16
Мех А. М. + 22.100 7.100 15.00
17
Яуфман А. Д. + 22.050 9.000 1.05 12.00
18
Гальц А. В. + 21.500 7.500 14.00
19
Куза Ю. В. + 20.750 7.750 13.00
20
Єфімова А. В. + 18.700 7.700 11.00
21
Цибко О. П. + 14.910 5.200 0.71 9.00
22
Лашіна К. В. + 13.545 4.900 0.645 8.00
23
Шатайло А. П. 17.535 7.700 0.835 9.00