Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 30

Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Усова К. В. + 21.400 7.400 14.00
2
Асєєва І. А. + 28.500 10.300 1.2 17.00
3
Медведєва М. С. + 28.150 10.100 1.05 17.00
4
Остапенко К. О. + 27.075 9.100 0.975 17.00
5
Твердохлєбова М. І. + 26.225 10.100 1.125 15.00
6
Тузко Л. В. + 25.675 9.400 1.275 15.00
7
Мирось К. С. + 25.200 9.200 16.00
8
Тютюнник Д. О. + 24.600 7.700 0.9 16.00
9
Курильченко А. А. + 24.500 9.500 15.00
10
Дощинська Д. Б. + 24.300 9.300 15.00
11
Юсупова Ш. Ш. + 23.950 9.200 0.75 14.00
12
Гладишева Д. О. + 23.925 6.800 1.125 16.00
13
Білоус Г. В. + 23.700 8.500 1.2 14.00
14
Водяницька Ю. В. + 23.475 6.500 0.975 16.00
15
Мідна А. В. + 22.600 8.600 14.00
16
Коваль І. П. + 22.000 10.000 12.00
17
Ткач К. О. + 21.925 7.800 1.125 13.00
18
Петречко В. І. + 21.900 6.900 15.00
19
Желєв М. Л. + 21.800 7.800 14.00
20
Калачова В. О. + 21.525 8.700 0.825 12.00
21
Блінова А. В. + 21.150 9.800 1.35 10.00
22
Черкасов І. А. + 20.800 7.800 13.00
23
Гришко Є. В. + 20.600 9.600 11.00
24
Журавська О. С. + 20.200 9.200 11.00
25
Водоп`янова Ю. О. + 20.000 9.000 11.00
26
Головко К. В. + 19.300 9.300 10.00
27
Бесараба А. С. + 18.200 7.200 11.00
28
Бондаренко Є. Б. + 18.125 7.300 0.825 10.00
29
Корязіна Г. В. + 18.025 8.200 0.825 9.00
30
Бондарєва В. М. + 18.000 9.000 9.00
31
Сіра Н. В. + 17.800 7.800 10.00
32
Москаленко Д. О. + 16.475 6.800 0.675 9.00
33
Івахненко А. О. + 16.400 7.400 9.00
34
Мальцев Р. О. + 16.375 5.700 0.675 10.00
35
Кобилинська Х. Ю. + 16.300 7.300 9.00
36
Кадацька А. О. + 15.975 7.300 0.675 8.00
37
Левченко К. А. + 15.600 7.600 8.00
38
Коровкіна Д. А. + 15.200 7.200 8.00
39
Крайнюк В. С. + 15.100 7.100 8.00
40
Кісь А. М. + 14.400 6.400 8.00
41
Гарагуля С. С. + 13.600 5.600 8.00
42
Іванов А. А. + 13.200 5.200 8.00