Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Полтавська філія Національного університету харчових технологій. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Кусова В. О. + 214.000 90.000 124.00
2
Спесівцева Ю. В. + 212.000 88.000 124.00
3
Штанько Я. В. + 206.000 85.000 121.00
4
Осіння В. О. + 204.000 81.000 123.00
5
Шевчук М. М. + 199.000 86.000 113.00
6
Новодворська Т. В. + 191.000 79.000 112.00
7
Гаврищук А. Ю. + 190.000 75.000 115.00
8
Андрійко С. І. + 186.000 79.000 107.00
9
Чорна Я. С. + 185.000 77.000 108.00
10
Ігнатенко В. В. + 184.000 72.000 112.00
11
Шуварикова А. А. + 183.000 70.000 113.00
12
Вдовиченко Н. М. + 176.000 77.000 99.00
13
Соскова Л. М. + 174.000 75.000 99.00
14
Шебітченко М. Г. + 167.000 70.000 97.00