Зачекайте...

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Маркідова О. О. + 227.360 77.360 150.00
2
Клец Т. І. + 223.600 76.600 147.00
3
Чебанова Д. С. + 218.860 72.860 146.00
4
Коба-Воробйова А. О. + 213.900 76.900 137.00
5
Чоп М. В. + 211.230 71.230 140.00
6
Сидоренко А. С. + 210.550 70.550 140.00
7
Кос Ю. Л. + 209.450 72.450 137.00
8
Мироненко Р. А. + 206.000 72.000 134.00
9
Мироненко О. Г. + 204.620 70.620 134.00
10
Костецький А. В. + 204.520 75.520 129.00