Харчові технології ВМ 50 / БМ 0
№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.бали | Екз. | Олімп |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Янєва О. В. | — | + | 28.200 | 9.200 | — | — | 19.00 | — |
2
|
Демченко А. О. | — | + | 23.000 | 7.000 | — | — | 16.00 | — |
3
|
Нікулеско В. П. | — | + | 21.400 | 7.400 | — | — | 14.00 | — |
4
|
Хандрига А. Д. | — | + | 21.200 | 8.200 | — | — | 13.00 | — |
5
|
Торонченко А. В. | — | + | 21.000 | 7.000 | — | — | 14.00 | — |
6
|
Сверида Є. Р. | — | + | 20.700 | 6.700 | — | — | 14.00 | — |
7
|
Журавель В. В. | — | + | 20.400 | 8.400 | — | — | 12.00 | — |
8
|
Дубіна К. І. | — | + | 20.300 | 6.300 | — | — | 14.00 | — |
9
|
Запша Д. О. | — | + | 19.900 | 8.900 | — | — | 11.00 | — |
10
|
Бовчалюк М. Р. | — | + | 19.700 | 8.700 | — | — | 11.00 | — |
11
|
Мачковська І. О. | — | + | 19.500 | 7.500 | — | — | 12.00 | — |
12
|
Тернавський Ю. Є. | — | + | 19.100 | 6.100 | — | — | 13.00 | — |
13
|
Півторак Б. В. | — | + | 18.900 | 4.900 | — | — | 14.00 | — |
14
|
Макаров О. С. | — | + | 18.800 | 5.800 | — | — | 13.00 | — |
15
|
Кожушко О. С. | — | + | 18.600 | 4.600 | — | — | 14.00 | — |
16
|
Нашко Д. І. | — | + | 18.300 | 6.300 | — | — | 12.00 | — |
17
|
Махняк А. О. | — | + | 18.100 | 7.100 | — | — | 11.00 | — |
18
|
Кальнєва Ю. В. | — | + | 18.000 | 6.000 | — | — | 12.00 | — |
19
|
Зайцев І. О. | — | + | 17.700 | 5.700 | — | — | 12.00 | — |
20
|
Романенко М. -. | — | + | 17.600 | 7.600 | — | — | 10.00 | — |
21
|
Гогулов Д. Р. | — | + | 17.500 | 7.500 | — | — | 10.00 | — |
22
|
Дімов А. С. | — | + | 17.400 | 6.400 | — | — | 11.00 | — |
23
|
Кукош Т. О. | — | + | 16.800 | 6.800 | — | — | 10.00 | — |
24
|
Слив`як О. С. | — | + | 16.700 | 5.700 | — | — | 11.00 | — |
25
|
Моісєєва Н. О. | — | + | 16.300 | 6.300 | — | — | 10.00 | — |
26
|
Шишкін М. Г. | — | + | 16.300 | 6.300 | — | — | 10.00 | — |
27
|
Копач А. А. | — | + | 16.100 | 6.100 | — | — | 10.00 | — |
28
|
Костенко Д. В. | — | + | 15.900 | 5.900 | — | — | 10.00 | — |
29
|
Попова О. О. | — | + | 15.500 | 5.500 | — | — | 10.00 | — |