Зачекайте...

Харчові технології ВМ 55 / БМ 6

Факультет технології вина та нанобіотехнологій. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Хаджиу В. С. 7.320 4.320 3.00
2
Скубій М. В. 7.080 4.080 3.00
3
Емірвєісова З. Е. + 7.060 4.060 3.00
4
Сторчак В. Ю. 7.050 4.050 3.00
5
Швець Д. В. 7.030 4.030 3.00
6
Джаман Т. Ю. 7.010 4.010 3.00
7
Казани М. П. 6.330 3.330 3.00
8
Вадуцкий В. І. 6.090 3.090 3.00